torsdag 23 april 2015

3 x 3

Hej! Länge sen sist!
Jag har inte varit så aktiv i syrummet på grund av min armskada men nu har jag fått färdigt tre små täcken med varsin liten Tilda-Bamse till respektive täcke. Jag börjar med det blå/gröna täcket!

Det här är ett riktigt färgstarkt täcke, jag brukar ju hålla mig till pasteller och svaga färger men ibland är det kul att kombinera lite udda färger och det gröna lyfter fram de blå tygerna här.

Jag sydde en Tilda-bamse i samma färger som täcket. Bamsen finns endast som materialsats och finns inte i nån Tilda-bok.

Samma pinwheel-mönster men i rosa/röda färger och vitt...

...och en liten Bamse i samma färg och tyger.

Så det tredje och sista täcket i lila färger...

...med tillhörande lila Bamse.

Täckena är inte så stora, dom passar i en barnvagn. De mönstrade tygerna är i samma serie så att samma mönster på tygerna finns i olika färger och är lätt att kombinera tillsammans eller var för sig.

Dom här tre olika Täcke/Bamse-set är på väg nån annanstans och jag hoppas att dom kommer till användning och att nån får glädje av dem.
Här har våren gjort framsteg, men den är lite tveksam ännu, ganska kallt och hård vind har vi haft dom senaste dagarna. Jag har ännu semester att ta ut i maj och då hoppas jag att jag kan sitta ute och njuta av sol och värme. Ni ska ha det så bra!