söndag 14 mars 2010

Tilda Kurs

Vilken helg! Jag har haft en Tildakurs för 13 st. damer i Nykarleby. Vad som förvånar mig varje gång jag har haft en kurs, är att sy "Tilda", intresserar personer i olika åldrar, unga damer och damer i mera mogen ålder. Jag är mer än nöjd med kursen, alla var så trevliga, glada och gick in med stor iver att sy en "Tilda" åt sig. Det blir väldigt intensivt att ha en kurs på en helg så jag tror att vi alla var ganska trötta när vi kom hem idag. Mitt mål är att ge inspiration, tips och råd till deltagarna och jag tror det lyckades, för dom ville ha en fortsättning! Tack alla ni som var med, jag är glad att jag fick dela en väldigt trevlig helg med er!
Här följer en rad bilder från kursen. Tyvärr är det svårt att hitta en bra plats att ta kort på när man är i ett klassrum.

10 kommentarer:

annika sa...

Vilken härlig kurs damerna har fått vara på. Så mycket fint de sydde. I vilken bok finns mönstret på kaninen?
Kram annika

Janne i Fagerlia sa...

Mye jobbing hos dere i helgen ser jeg!
Skulle gjerne har vært med på kurset ditt...

Anna sa...

belli tutti, sei mooolto brava!
Feloce settimana, Anna.

Fia sa...

Så charmiga Tildafigurer! Vilka duktiga deltagare du har, men det beror nog på en bra lärare;)
Kram
Fia

linéa sa...

Vilken härlig helg ni haft, det syns på alla de fina tildafigurerna. Jag har ägnat helgen till lite "Red brolly". Önskar dig en fin vecka med mycket sol.
:-)

Margie sa...

It looks like you had a wonderful weekend. All the finished items are very beautiful. I just love them all. Thank you for sharing. Hugs, Margie.

shabbyecountrydebby sa...

bellissimi queste creazioni,anch'io adoro tilda!!!

Lyckoslanten sa...

Lyckostar som fick vara med på den kursen med en sådan inspirerande lärare som du är! Va mycket de hann med dessutom! Ha en bra vecka! ♥

Lappeklipp sa...

Men oj så fina Tildisar som blev sydda i helgen, jag förstår verkligen att de önskar en fortsättning. Kör på bara, du är bäst!
Kram

Lotta i S-vall sa...

Men vikken duktig kursledare du varit.
Så mycket fint ni sytt
Den kursen skulle jag åxå ha viljat gått på.
Tråkigt med långa avstånd.
Må bäst