måndag 14 mars 2011

Kurs i Jakobstad

Senaste veckoslut hade jag "Tilda-kurs" i Jakobstad och som vanligt träffade jag väldigt glada och trevliga deltagare där. Några hann få färdigt sina arbeten och några fortsätter hemma, vissa figurer tar ganska lång tid att sy så ett veckoslut är nästan för kort.
Alla ni som har varit med på mina kurser i J:stad kan delta i utställningen, som ordnas av Arbis inkommande helg, för era arbeten ( sätt namn på ) så fort som möjligt efter kl: 17:00 på fredagkväll och hämta dem efter 17:00 på söndagkväll. Ni vill ju så klart visa upp allt vad ni har sytt! Här kommer bilder från senaste veckoslut. ( tyvärr mörka bilder )

Tack till alla er som var med och gjorde helgen trevlig, Tack T. för tyg, blomfrön och ett fint kort med text som värmer hjärtat, Tack G. för specialnålarna!
Nu börjar jag en två veckor lång vintersemester...jag har förklarat krig mot dammråttorna som lurar i hörnen...sen när dom är borta, ska jag bara ta det lugnt och göra roliga saker. Ha en bra vecka!

12 kommentarer:

Надежда sa...

Очень красивые тильды!

Livet på Vestergård sa...

Så fina alster!
Ha en skön vintersemester.Se till att du fångar damråttorna kvickt så att du hinner göra massor med roliga saker :)
Kram Kicki

Nette Cecilia sa...

Så många fina Tildor som såg dagens ljus i jeppis.Va skönt med så lång ledigt,ut fort med råttorna så du får släppa in andra djur i huset ,Kram Nette

Janne i Fagerlia sa...

Tror det må være mange kreative damer i Finland........

I det blå huset sa...

Så många fina Tildor kursdeltagarna har gjort. Ha en skön semester - gör bort det tråkiga snabbt så du får mycket tid över till allt roligt.

Älvdala sa...

Åh Jakobstad! Där är jag född :)

Lyckoslanten sa...

Det är alltid lika roligt att se vilka Tildor som tillverkas på dina kurser! Nu ska du njuta av dina lediga veckor och jag ser fram emot att se vad du kommer att skapa efter att ev. dammråttor är bortjagade!
Ha det gott! ♥

Anonym sa...

Tack för en underbar kurs! Är alltid så inspirerande att gå på dina kurser, så redan idag satte jag igång med en ny Tilda.
Hälsn. Kerstin

Anonym sa...

Tack för en fin kurs!
Det var min första Tilda som kom till, hittade lämpligt tyg i en låda så nu är min följande på gång.
Gurli

Hantverkarglädje sa...

Duktiga flickor även i Jakobstad. Härliga Tildor dom har gjort, ingen är den andra lik.

Vform sa...

Hej!
Vilken härlig Tilda-parad!
Skulle vara roligt ....
Ha en välförtjänt ledighet!
Kram V.

Lisbet sa...

Härligheter! Fina tildor!


Hoppas du har kurser nästa år också!
Så harma jag är då jag inte kunde delta senaste helg...