onsdag 20 juli 2011

Stjärnor

Den sista tiden har jag inte orkat göra så mycket, ibland säger kroppen ifrån och då är det bara att ta det lugnt och vila upp sig. Jag väntar på semester i augusti och annars rusar tiden i väg med en himla fart, utom nu, nu står den nästan stilla och det känns som om att jag aldrig kommer att få semester i år! Kanske en picnic bland stjärnorna hjälper...

Det blev inte picnic bland en massa stjärnor, bara två stycken på ett par mugg underlägg
.

Tunt jeanstyg med prickig stjärna på, bomulls mellanlägg, ca 15 x 15 cm stor, söm runt kanten och runt stjärnan och så var den klar. Enkel att sy, mesta tiden gick åt att applicera stjärnan med langettstygn och det gick ju ganska fort med hjälp av symaskin...

Vi har haft det soligt och varmt här, precis som sommaren ska var
a! Lavendeln blommar för fullt och doftar underbar...

Det ska bli regn tills i morgon sa dom på TV:n, det gör bara gott åt våra odlingslådor som vi har lite grönsaker och jordgubbar i, sen har jag också flera mugg underlägg som jag ska sy och det passar ju bra att göra en regnig dag.

Solvarma smultron vill jag ge er alla som tittar in till mig och jag blir jätteglad för alla kommentarer jag får. Själv har jag inte riktigt haft ork att titta in till er och skriva en rad. Jag ska ta mig i kragen när jag får semester och ta mig tid att besöka er alla. Ha det så bra och njut av vår härliga sommartid som vi har nu.

10 kommentarer:

annika sa...

Snart är det semester för dig....skönt. De var fina jeansunderläggen.

Kram Annika

Nette Cecilia sa...

Så vackra saker du gjort nu är det otroligt vackert här ute ,plattvatten o solnedgång ,kramis,Nette

eva sa...

Du gör precis rätt. Varvar ned innan det är dags för semestern. Dina underlägg är jätteläckra med sina stjärnor på! Och dina bilder är, precis som vanligt, helt underbart vackra. Ha nu en fantastisk semester!
Kram
eva

I det blå huset sa...

Så fina de blev! Det har jag inte tänkt på att sy muggunderlägg. Hoppas du får en skön och energigivande semester. Lev efter mottot Carpe Diem!

Lyckoslanten sa...

Du gör alltid så vackra och välgjorda saker. De där underläggen gillar jag! Nu tycker ju jag att tiden går på tok för fort, men för din skull får det vara hänt! ♥

Creative Momone sa...

Hoppas du får krafter av den kommande semestern, den är ju snart här. Fina underlägg, så vackra och välgjorda. Man kan njuta av regnet också, jag brukar bli inspirerad då.

Kram Marianne ♥

Hobbykällaren sa...

Så fina underlägg! Man blir så glad av vackra saker.Är tyvärr inte helt vän med min symaskin, men det hindrar ju inte att man kan beundra andras arbete. Tvärtom faktiskt!!Hoppas din semester blir precis så skön som du önskar, med eller utan regn!
Kram Kerstin

Malin sa...

Vilka fina stjärnunderlägg! Somriga!Hoppas du får en härlig semester!

Anonym sa...

Tack för fina bilder, smultron... Hoppas du får en skön semester!! Kram Lotta

smulanlovepostcards sa...

Jag vill tacka för din underbara blogg som man bara myser av att följa!:) Jag även önskar dej en riktig skön och trevlig semester!!Jag är också en av dem som får hålla ut till det sista att få sin sommar semester också..men nu börjar ju augusti närma sig..så det blir nog jätte-bra!Ha det så gott!
Hälsn. Micaela.