torsdag 19 september 2013

Jag har...

...en trogen "följare" som jag vet är in och tittar på min blogg regelbundet...jag blev förvånad, glad och ganska mycket smickrad när jag fick veta vem det var! Idag fick jag ett sms av "följaren" som undrade om jag ännu är förkyld...jag lovade ta mig i kragen och göra ett inlägg, så...bara för att du är så omtänksam ska jag göra ett inlägg för din skull :-)Vi är snart 3 veckor in i september och vi har haft en härlig höst med mycket sol och varmt väder, men i kväll har det regnat ordentligt och det ska väl bli ganska dåligt väder till helgen. ( ni ska ha det så mysigt i badtunnan fast det regnar! )


Jag har en konstig ovana att börja med en massa olika handarbeten som för det mesta blir halvfärdigt och till sist ligger det i nån påse och tar en massa plats i mina skåp. Jag började med att sticka en tröja som jag insåg att den blir aldrig klar...rev upp halva bakstycket och började virka istället nåt helt annat av garnet!


Nu tycker ju jag att jag är riktigt smart som ska bara virka en halv tröja och hälften ska bli nåt helt annat, då tror jag att det finns en stor chans att "tröjan" blir färdig! Det här blev lite invecklat men slutresultatet tror jag blir bra...


Garnet är Novita, Purobatik, och som vanligt har jag köpt för lite garn...så här blir det då man börjar med nåt helt annat än vad man har tänkt från början.


Det börjar bli höst när Nasse vill sova inne mer och mer, fast på natten vill han sova ute, det gör han hela året runt. Han har tjock päls och långt hår under tassarna som håller honom varm. Jag för min det går i yllesockor nästan hela året runt...
Ni ska ha en skön helg och hoppas vi får vackert höstväder!

11 kommentarer:

Roberta Bortoluzzi sa...

Olá amiga, tenho um blog sobre artes em geral, o Agulha e Tricot by Tita Carré, já visitastes?
Adoro teu blog, sempre tem coisas lindas,
tens interesse em trocar links,funciona assim, eu coloco o seu link na barra lateral do meu blog
e vc coloca o meu na sua barra lateral, se tiveres interesse entre em contato comigo,beijokas


http://www.titacarre.com

Ольга Карелина sa...

Красивая осень!

Lyckoslanten sa...

Det är ju huvudsaken man får skapa något och som i slutändan blir något. Många gånger är det själva vägen dit som är rolig också.
Ibland kan man bli riktigt förvånad och glad när någon kommer fram och läser ens blogg. Ha en fin helg! ♥

Nette Cecilia sa...

Det där känner jag igen att börja sticka och sedan...... Vi hamnade i det häftiga regnet i går kväll på väg från staden ,vi såg ingenting ,trevlig helg ,nette

Vardag och flärd sa...

Ofärdiga projekt är absolut inget ovanligt, ialla fall inte hos mig! Det är härliga höstfärger i din "tröja", kan det vara en halsduk kanske?
Ha en fin helg!
Kram Eva

Annika sa...

Så roligt att du börjar krya på dig! Hamnade av en slump på din blogg för ett tag sedan och ser nu fram emot varje gång du lägger upp något nytt!!Jättefina färger i garnet till "tröjan"blir nog bra vad det än slutar med!Ha en go helg! Annika

Linnéas butik sa...

Jag är precis likadan när det kommer till handarbete, ingenting blir färdigt. Jag har hur mycket påsar som helst med ofärdiga handarbeten. Vad skönt att höra att det finns andra råddjur än jag.:)

Liana sa...

Ciao ! Sono Liana da Roma, Italy.
Il tuo blog è favoloso ed ora sei anche sul mio.
Ciao

restauroerestyling.blogspot.com

Lappeklipp sa...

Ser läcker ut, din virkning och alla vet vi ju att det blir något alldeles speciellt eftersom det är du som är designern.
Och gosegubben Nasse med ett "lövhjärta" på pälsen!!!!!!

nattugglan sa...

va skönt att det finns andra också som börjar på nått som sen aldrig blir klart...hoho.. Men din virkning såg bra ut, fina färger.O kissemiss med hjärta.. ;O)))

EL RINCON DE CHELO sa...

Preciosos trabajos!!!!