torsdag 17 maj 2018

Fair and Square

Det var inte bara jag som tvivlade på att vintern ALDRIG skulle ta slut, men så helt plötsligt blev det vår i alla fall. Den här sista veckan har vi haft sommarvärme, +26 grader som högst! Blommorna blommar och det har gått väldigt fort, hoppas att det inte var dom enda sommardagarna som vi haft. Idag är det mera normalväder för maj och då bestämde jag att sy klart "Fair and Square" av Robin Pickens.

Jag har sytt i resttyger och vitt bomullstyg.Jag har kombinerat lila färger med röd/rosa i samma toner. Jag har inte så många tyger i lila att välja på för det är en färg som jag sällan använder.


Vi har ett litet lusthus på gården och i fjol sydde jag kuddar, till soffan vi har där, i tyg från Pentik och det är från det tyget som jag försökt få tyget i quilten att passa ihop med.


Jag har quiltat raka linjer rakt över rutorna.


Det är väldigt enkelt mönster, fyrkanter i enfärgat eller som trekanter i ljus/mörk kontrast.

Här har vi som sagt vår/sommar, vi är mellan "hägg och syren" och det är den bästa tiden på året om ni frågar mig. Ha en skön helg!

11 kommentarer:

Katarina sa...

Jättefin kvilt! Tycker du lyckats bra med att färganpassa till kudden!

Lappeklipp sa...

Vilket täcke, supersnyggt och färgerna är fantastiska tillsammans.
Nu verkar det bli lite varmare igen, hoppas att vi får en sommar som heter duga, kan behövas efter vintern som gått. Önskar er en fin pingsthelg ♥ ♥ ♥

Lisbet sa...

Ja, det är den bästa tiden!
Du är superduktig, jättefint täcke!

EL RINCON DE CHELO sa...

Maravilloso trabajo!!

Hoàng Trọng Duyệt sa...

Thanks, very good
http://namkhoakimma.com/

warvan na456 sa...

The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
login

Hoàng Trọng Duyệt sa...

Giới thiệu fanpage Nam khoa thuộc phòng khám Kim Mã cung cấp thông tin các bệnh hay gặp ở nam giới.

piseth san sa...

Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
I love your page on your post.. That is so pretty..
ดูหนัง

Hoàng Trọng Duyệt sa...

Liệt dương không còn là 1 thuật ngữ xa lạ đối với nam giới hiện nay, nguyên nhân của bệnh có thể tới từ nhiều yếu tố. Để tìm được thuốc trị liệt dương hiệu quả, thì không phải ai cũng biết. Tương tự như đối với nhiều căn bệnh khác, điều trị liệt dương cũng có thể sử dụng tây y hay những bài thuốc đông y lành tính. Bên cạnh đó, chế độ ăn uống, nghỉ dưỡng cũng giúp ích rất nhiều cho hiệu quả điều trị được đẩy mạnh. Vậy có những loại thuốc nào giúp điều trị bệnh liệt dương?

Unknown sa...

Hướng dẫn cách massage dương vật đúng cách giúp tăng kích thước và kéo dài thời gian quan hệ

Helena sa...

Me encantan tus trabajos. Espero que sigas publicando aunque que sea muy de vez en cuando. Yo al menos, llevo varios dias, desde que te descubrí, mirando tu blog. ¡Y cuando lo haya visto todo, necesitaré cositas nuevas! Por lo de ahora he pedido a Amazon las casitas de punto de cruz, son un sueño. Lástima que otras cosas sean difíciles de conseguir.
Saludos.