söndag 14 juli 2013

Tre små...

...gummor sydde jag för en tid sen. Dom är ju riktigt söta... men oj,oj dom små armarna som ska vändas till rätsidan, det är verkligen ett moment som sätter mitt tålamod på prov!


När gummorna är klara så tänker jag inte mera på hur mitt annars så långa tålamod blivit hårt prövat, för dom är ju ändå riktigt söta!


Kaffekoppar hittar man på "loppis" eller om man har udda koppar i sitt eget skåp. Jag är lite väl "petig" men jag vill att tyget och färgen på klänningen ska passa ihop med koppen och när det är en så liten klänning som den här så ska det vara småblommigt tyg.


När jag sydde dom allra första gummorna, fyra stycken, var jag ganska säker på att jag inte ska sy mera gummor...nu håller jag på med åtta till...ett bra sätt att få bort udda kaffekoppar...


...men så har jag ju semester och jag måste ha nåt handarbete att pyssla med annars kan jag inte koppla av...ja, jag vet, jag är ganska konstig ändå!


Här har sommarvärmen försvunnit, +14 grader är inget att skryta med men det är skönt att ha yllesockor på sig, fast man har semester! Ha det så bra och hoppas att ni har det varmare där ni bor och så kan ni skicka hit lite värme om ni får för mycket av den.

17 kommentarer:

Peziperli sa...

Wundervolle Damen! Ich mag deine Arbeiten sehr! Sie sehen immer so schön und bezaubernd aus!
LG Petra

Nette Cecilia sa...

Nog är det samma temperatur här på vår holme ,åskan tog värmen med till havs senaste natt så dit for den .Härliga koppgummor du gjort ,kram nette

Dollandesign sa...

Dina små gummor som Du sytt och satt i passande kaffekoppar är ljuvliga, tycker jag. Kan gott tänka mig att de är pilliga att göra!

Dollandesign

Jojjo sa...

Helt underbara!

Ullis sa...

De är alldeles bedårande söta! kramar Ullis

Gudrun sa...

Pilligt men resultatet är så sockersött!!

Montse sa...

Oooohh, so beautiful!!! I like a lot Tilda!s... Yours are woderful. I follow your blog. You have really nice works. A lot of kisses from Barcelona! Montse of lesmiliunaidees.blogspot.com

tatiana sa...

hermosas

LoNiPe sa...

Helt underbara små gummor men kan förstå att tålamodet varit prövat med så små detaljer. Tur vi har dåligt minne så vi glömmer sådant elände. Idag har det fått bli avfrostning av frys och lite bak för här är inte heller någon sommar, 18 grader visserligen men full storm. Blä!!

Tilkkureppu sa...

Aivan ihastuttavia!

CorianneDesign sa...

Ohhh they turned out very cute!! :) Can I ask you where you bought the fabrics of the dress and the bunnies pants!?!?

Thanks and a big hug
Corianne :)

Unknown sa...

very sweet girl in cups, so lovel.

Unknown sa...

As bonecas velhas estão lindas com uma rosa na cabeça, as xícaras estão combinando também. O coelho é uma graça. Mando u pouco do calor daqui de onde eu moro par você.
Um abraço de Fernanda.

Unknown sa...

you have a great blog ^ ^
you want to follow each other?
follow me and let me know with a comment
and follow you too :))


kisses
http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

Artedetei sa...

Chulísimos

Kite Designer sa...

Hej, jag har precis blivit klar med en Tildakanin! Jag hittade dina tutorialinlägg innan jag påbörjade projektet. Ett STORT tack för att du delade med dig så värdefull information, inläggen hjälpte jättemycket! Hälsningar, ha en fortsatt trevlig semester!

Tatkis sa...

Sweetest Tilda creations!

Hugs,
Tatyana