onsdag 10 september 2014

Teskedsgummor.

De små "Teskedsgummorna" ur boken "Tildas Vintereventyr" är söta men ack så svåra att sy. Egentligen är det ju inget problem att sy delarna men att få dom små smala armarna vända till rätsidan, DET är tålamodsprövande!

Udda kaffekoppar hittar man alltid på "loppis". Jag köper koppar som inte är för vida för jag tycker att gumman försvinner i dem...

 Jag har inte nån sked instucken under armen som det är i boken, jag har prövat men jag tycker att skeden ser ut som en jättestor spade fast skeden var liten. Det är ju fråga om tycke och smak det där.

De här gummorna har förflyttat sig till en inredningsbutik i grannbyn...

Nu går jag och väntar på att den nya "Tilda" boken ska komma ut i nästa vecka, det blir att sy nåt nytt till julen kan jag tro.

Jag har massor med planer, som vanligt, jag ska sy 2 täcken klara till jul, flera älgar, tomtar, änglar, möss...för att inte tala om allt som är halvfärdigt som också måste sys klart...och allt det här känns bara roligt att ta itu med nu när hösten är här!

Önskar er alla en fortsatt bra vecka och ett skönt veckoslut!

8 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Jag har inte ens tänkt tanken att sy gummorna bara för de smala armarna, men du har lyckats - som alltid! Kul att de vandrat vidare till en butik.
Det är gott nu på hösten när man får lust och möjlighet att sy, bland det roligaste som finns.
Ha det fint!
Kram Eva

Carina Ohlsson sa...

Åh, lika fina och vackra saker som alltid! Du är verkligen ett proffs, önskar du vore min granne som jag kunde snärta in till och fråga om råd. Kram!

Rose M Rodriguez sa...

Adorables! Rose M

Janne i Fagerlia sa...

Sååååå søte alle de små damene i kaffekoppene :)

Elisabeth sa...

Så fina gummor och så proffsigt hantverk.

EL RINCON DE CHELO sa...

Que bonitas te han quedado, besos

Lyckoslanten sa...

Så söta de är teskedsgummorna. Jag sydde tre och det räcker för mig. Spännande med en ny bok och så roligt att läsa om hur inspirerad du är! ♥︎

Merethe Frang sa...

Vidunderlig søte små teskje kjerringer.
Har noen kopper stående, som skal få kjerringer oppi :)