lördag 6 oktober 2007

Lite mera Tilda

Jag har sytt klart 2 tevärmare, 2 är på gång. Jag börjar få panik, vet inte hur jag ska hinna få allt sytt till min julförsäljning 8.12, det är bara 11/2 månad kvar...Sen vill jag säga ett stort TACK till alla ni som lagt in kommentarer här :)
I går var jag på kurs om "cancervård", 8 studiedagar utspridda på 7 månader. Det var en mycket bra dag, lärde mig en hel del. Där jag jobbar kommer cancerpatienter som inte kan ta emot mera vård, vi sköter om deras sista tid i livet, smärtvård är då en mycket viktig del av denna vård! Tungt, framför allt psykiskt o förstås fysiskt. Jag har då min egen terapi, att sy, för att orka. Tone Finnanger tilltalar mitt hjärta helt o fullt :))TACK för alla fina kommentarer..
Tilda Tehette...
På gång...

5 kommentarer:

Steffi sa...

Fantastic pictures again,great work!
Your picture with the rose flower I like too!
Have a nice weekend!

Steffi

Anonym sa...

I love your blog! I´m a bit sad, I couldn´t read your language, but your pictures are so great. I will add your blog-link to my blog and visit often!
Have a nice day!
Gisela, Germany

Elzie sa...

Vilka härliga saker du gör. Att ha en sån värmare måste vara kul.
Kram Elzie

Elzie sa...

Jag glömde ju nämna igår hur viktiga vi inom vården är. Själv jobbar jag med gamla människor men även de har cancer ibland. Då är det så skönt att veta att det finns något hemma att rensa huvudet med. Och att dina dockor tilltalar dig förstår jag mycket väl, så fina som de är.
Ha det så.
Kram Elzie

Anonym sa...

Jag har kollat in dina Tildor åååååååååååå så söta dom var och mycket välgjorda det är kul att se. Jag har precis sytt min första Trädgårds ängel och är nu helt såld på Tilda och har bestält boken Jul med Tildas vänner och längtar att få börja men först så ska jag nog sy en trädgårds ängel till med lite juliga tyger det var ju så kul. Läste att du använt andra tyger till jackorna och ska också prova. Tack för en inspirerande sida!