söndag 30 september 2007

Tilda-"julänglar"

Nu är dom färdiga! Min man har gjort stativen :) Jag får inte tag på Tilda-ullfilt här i Finland o det blir dyrt med frakt att skicka efter till Panduro så jag har sytt av vanligt ylletyg, filt o fleestyg. Det blir inte riktigt samma sak men jag har gjort mitt bästa...Jag tycker dom mörkröda blev bäst så kanske jag gör ett par till av dom

11 kommentarer:

Elzie sa...

Det var väl inget fel på dom dockorna. Allt behöver inte vara likadant heller, tycker jag. Man tager vad man haver, så är det bara. Och vilken trevlig blogg du har. Går det bra att jag länkar dig? Ha en skön kväll.
Kram Elzie

Elzie sa...

PS!! Glömde ju nämna att du är jätteduktig på att sy. Det ser så fint ut alltihop.
Elzie

Henna sa...

Hejsan...trevlig blogg du har :-) Tilda figurerna är jättefina...och katten din är helt ljuvlig! Ha det gott!

Tilonino sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Må bare si at det ikke er jeg som har laget Tildaene mine. De er kjøpt begge to. Jeg kommer kanskje til å prøve å lage en engang. Dine Tildaer var kjempefine. Du har jo en hel familie her ser jeg....
Du er flink.:)

Sol sa...

Åh! Kjære deg, så vakre disse englene ble.Jeg synes det er veldig fint med det stoffet du har sydd i, det e rjo ikke nødvendig med Tilda ullfilt, dette var jo vel så fint.Skal du selge de på en messe kanskje?
Jeg e rhelt ny her i bloggen din, nå skal jeg ta en titt på resten også. Ha en fin dag i morgen.

Elzie sa...

Nu har jag länkat dig. Som jag skrev förra gången så är du jätteduktig att sy. Alla detaljer är så fina. Syns att du gillar vad du gör. Hoppas du har en bra dag. Här börjar solen synas nu efter en kylig morron.
Kram Elzie

Lime sa...

Heeej! Jag halkade in hos dig av en slump. Jättekul att hitta hit. Vilka faaantastiskt fina Tildor du gör :-) Och din misse är jättegullig! Kul att ses och på återseende!

Timotei sa...

Dette må være noen av de fineste Tildaene jeg har sett noen gang! Så forseggjort og ordentlig alt sammen! Du er virkelig dyktig!

Steffi sa...

Wonderful!You are so creative and I love Tilda too!Fantastic!!!

Greetings,Steffi

Shabby-Roses-Cottage sa...

Hi,
Thank you for your comment :o)
Oh sooooooo much angels and they looks soooo sweet. Wonderful work!!!
Love greetings from germany,Patricia

Moas sa...

Men så gulliga tildaänglar du gör.. håller också på o pillar med såna så jag vet exakt hur pilligt det kan vara.. =).. ha det gott..Monica