måndag 10 mars 2008

Semester

Semester...mmmm...måste smaka på det ordet....semester...2 veckor!!! Första dagen på ledigheten är alltid den bästa, sen flyger dagarna iväg o så står man där igen på arbetet, halvt ihjälslagen när man fallit ner verkligheten första arb.dagen.....
Vad jag ska göra? Motionera varje dag, fundera ut hur man anv. en dammtrasa...o så ska jag väl sy, jag kan ju inte låta maskin stå ensam i sitt rum heller!
Jag har oxå vunnit på LOTTO i helgen, satsade hela 2,32€ tillsamman
s med 4 till o vann 1,84€...inga mera kommentarer om det!! MEN vad som gjorde mig väldigt glad idag var att jag fått en utmärkelse av " Melle ja Minä" som är med i Suomen Tilda addiktit, det var en stor överraskning för mig, tusen TACK!!!

Jag vill ge den vidare till:

Iinasandra, hon är ny bloggare o jag vill uppmuntra henne med denhär ståtliga lilla ängeln i hatt

Polstjärnan, hon gör pyttesmå, 2,5 x 2,5 cm (tror jag dom är) fantastiska lappar," tuumaset"

Patches,Pieces and Me, lappteknik i olika former

Jag vill åter igen tacka alla som besöker mig med att ge er alla en vårbukett med krokus. Jag kan inte förstå att 11500 har besökt lilla mig...otroligt...nu kan även andra än de som har blogg skriva en kommentar om dom vill...jag önskar alla en riktigt bra fortsättning på veckan!!

6 kommentarer:

Anne sa...

Va' roligt att även vi som inte har en blogg kan kommentera! Har kliat i fingrarna flera gånger att få skriva hur fina saker du gör. Du är jätteduktig på att göra Tilda-saker.

Ha en skön semester!

Anonym sa...

Tusen Tack min kära Tilda vän :) Hur kom du på att göra detta ;) Det värmde faktiskt mitt hjärta :) Jag har varit i jobb igen så jag har inte haft så mycket tid med Tilda... Men tänk om tiden skulle bara finnas till för Tilda nog skulle jag vara lycklig ;) Men idag tänkte jag att jag skulle bara göra Tilda för att barnen är lite snuviga så det blir väl en inne sittar dag ;) Ha en skön och trevlig dag :)

Iinasandra sa...

Hej igen! Det är jag "iinasandra" som är anonym. Jag vet inte riktigt var jag tryckte men... Det kom anonym ;)

Lappeklipp sa...

Hej Käranån, så fina krokusar du bjuder på, man får härliga vårkänslor.
Lyckans du som tar hem storpotten på lotto, jag förstår att det blir en resa till Bahamas under semestern för att ha något att använda pengarna till.
Tack för i söndags, det var givande att få prata med dej!!!
Vi skrivs....

Therese sa...

Så skjønne krokus du viser.
Ønsker deg en deilig ferie :o)

Linnea sa...

Tusen Tack för utmärkelsen med anledning av mina små bitar s.k. "tuumaset". Jag önskar dig en skön semester. Linnea