tisdag 22 april 2008

Livskvalitet

Från pastellfärgade änglar, gamla spetsar o linnetyg till... blank svart lack, blänkande crom, svart läder o tung motorcykel...Vi har höjt vår livskvalitet med några hundra grader!!!
Ni som läser Vasabladet har kanske sett serien "Rosa", o att hon ibland förvandlas från en vanlig hemmafru till en tuff MC-brud i höga stövlar, minikjol, svart läderjacka o mörka solglasögon...så kände jag mig första gången jag satte mig på cykeln..
Min omtämksamme man har köpt en specialdyna åt mig att sitta på, så jag inte domnar bort o får träsmak i baken. När man kör långa sträckor så blir det faktiskt så! När jag började undersöka dynan såg jag att det var samma material, små luft kuddar s
om ska blåsas opp, som dynor vi har på mitt arb. åt våra gamla åldringar att sitter på..ha,ha..Där försvann bilden av den tuffa MC-bruden o fram kom bilden av en gammal, skröplig, ledbruten tant som kravlar sig upp på bönpallen o sätter sig på sin geriatriska dyna...ja,ja, underbart är kort!! Men, dynan är jättebra i allafall, den formar sig efter den ädla kroppsdelen o den känns bra att sitta på!!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilken häftig hoj! Förstår att du njuter. Vad snällt att du fått en specialdyna! Själv är jag livrädd för allt på 2 hjul. Men ibland åker jag med för husfridens skull.
Ni har väl soligt och fint nu? Hörde Syrran varit till skären med båt i helgen.
Kram Maria

Therese sa...

Wao - stilig. Samboeren min kjører også sykkel og jeg har fått være "eksosdama" hans :o) Nå er sykkelen solgt, men det kan være det kommer en ny i garasjen etterhvert !!
Ønsker dere mange fine turer :o)