torsdag 5 juni 2008

Broderi

Jag började med denhär tavlan/väggbond i vintras, men som så mycket annat blev den liggande i hyllan. Nu tog jag fram den o har bara texten kvar att sy. Jag är van att sy stjälkstygn och jag får det inte så jämnt som jag vill ha det med efterstygn, men all stitchery ska ju sys på det viset så jag får väl öva mig. Hoppas jag inte blandade ihop stygnen nu och skrev fel...Tygen jag har passar bra ihop med färgerna på broderiet så nya tyger behöver jag inte köpa. Fast jag har hur mycket tyg som helst "måste" jag alltid köpa nya, för inget passar av det som jag har...känner nån igen sig? Jag tror att jag inte är ensam om detta...

Självklart att det är en ängel som jag broderar

Stackarn har väldigt små vingar men ett stooort hjärta....

Här syns det hur väldigt små vingarna är!

Färgerna på tyget och garnet passar perfekt ihop, måste bara göra den klar!! Väggbonaden heter "Some Angels" och är från Cinderberry Stitches.

5 kommentarer:

Lappeklipp sa...

Oj så fint du broderar och vilka vackra tyger du har valt till projektet. Du visar väl det färdiga arbetet här på din blogg se´n till allas glädje?
Jag önskar dej ett underbart och somrigt veckoslut!

linéa sa...

Åhh, vad fint och med tygerna till. Du måste lova att visa upp resultatet. :-)

Elzie sa...

Så mycket fint du visar. Tycker dina stygn ser så fina ut, du skulle se mina!!! Och din country girl är bara SÅ fin. Jag älskar dina Tildor. Du lägger ner mycket arbete på dom, det syns.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

L'Atelier de Framboise Chocolat sa...

Oh where beautiful things, Tilda magnificent! I love your creations lot ... Bravo

scrap, quilt and stitch... sa...

This angel is very nice !