söndag 22 juni 2008

Nya hjärtan och Nalle

Så har jag sytt klart två hjärtan till. Jag kommer att sy flera, men jag har en heldel annat som jag har lovat mig själv att sy färdigt först... Min GAMLA nalle fick vara med denhär gången. Han har varit med om det ena och det andra...stackarn...örat är löst, huvudet har blivit fastsytt flera gånger och pälsen är bortnött här och där. En gång i tiden kunde jag trycka på magen så pep han, men den mekanismen fungerar inte mera och tydligen har den rostat sönder när magen är så brun....

Är han inte tjusig min nalle med sin rostiga magen!!!

Sidenbandet med hjärtan och rosetter passade på det vita linnehjärtat. Här har jag pressat fast limtyg på blomman så den blev stadig och på hjärtat också.

Det är lite svårt att hitta band som passar ihop med ofärgat linnetyg, men det beiga bandet piggar ju upp det gråa tyget....

Jag hoppas att alla har haft en skön Midsommar-helg, och att ni får en bra början på nästa vecka. Många får semester nu, men jag har ännu 5 veckor kvar att arbeta....augusti är en fin månad att ha semester i, men sååå himla länge att vänta på!!!

4 kommentarer:

Elzie sa...

Åh vilken gosig liten nalle. Och märkt av tidens gång. Härligt att ha som minne.
Och dina hjärtan är så vackra så man blir stum. Du är så duktig på det du gör.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Randi sa...

Nallen ser ut att må riktigt bra där med alla hjärtan runt sig! Ljuvlig bild!
Du är så himla kreativ och dessutom produktiv. Vilka urläckra skapelser du producerar!
Kram Randi

linéa sa...

Hjärtana är såå jättefina. detaljerna på det vita bandet passar ju perfekt, hjärtan och rosetter. Hoppas du haft en jätte skön helg.
Kram
Liene

Anne sa...

Jättefin nalle!