måndag 26 oktober 2009

Tyger

Jag kunde bara inte stå emot frestelsen när jag såg att det var rea på tyger som jag har tittat på länge! Hela serien på " Aster Manor " av 3 Sisters för Moda, en Fat Quater av varje tyg...jag har suttit och njutit av alla dessa vackra tyger en lång stund, och nu är det er tur.
Jag har en massa idéer om vad jag ska sy av tygerna, men ännu inte bestämt mig exakt vad det blir. Jag ska titta igenom mönster och böcker innan jag sätter saxen i dom, men det blir ett täcke, för jag vill ha hela serien på ett och samma ställe när färger och mönster på tygerna passar ihop.

Ute är det grått och trist väder, så jag hoppas att jag har gjort nån på glatt humör med att visa mina fina tyger...nu ska jag tvätta opp allt och stryka, så det är färdigt när jag ska börja sy. Ni ska ha en bra vecka!

13 kommentarer:

Marita sa...

Så fina höstfärger i tygerna.
Jag glömmer oftast att tvätta tyget före jag syr. men..jag syr ju ändå så sällan.
Ha en bra vecka!
~Marita~

Lappestua sa...

Nydelige stoff! Du syr veldig mye fint, masse inspirasjon her :)

Lappeklipp sa...

Jag säger bara....Ooooooooooo vilka tyger, sitter här och dreglar tangentbordet fullt. Kan knappt hålla mej tills jag får se vad du sytt för ljuvligt av dem, kommer att bli en dröm!!!!
Kramelikram!

Sari sa...

Åh, så många fina tyger!!
Och så fina tillsammans!
Ska bli kul att se vad du skapar av dem.
Ha det bra! Kram Sari

Janne i Fagerlia sa...

Det blir spennende å se hva du får til av disse vakre stoffene. Nydelige puter du har sydd - og så matcher de jo Tildafigurene perfekt.

Stina sa...

Helt underbara..har två charm packs här hemma ... så jag vet..;o)

linéa sa...

Helt underbara tyger! Japp, med sådana gobitar följer en press. Man vill ju inte ångra sig när man väl klippt. Kanske skall du vänta en vecka tills brevbäraren varit där...
Ha en fin dag.
:-)

Lyckoslanten sa...

Oj, vilka lyxiga tyger! Tänk att man kan njuta så av tygbitar och än mera sedan när de förvandlas till något vackert. Ser att även du gillar grodprinsar och den där från Partylite har även jag. :o)

annika sa...

Underbara tyger! Ibland vill man knappt skära/klippa i dem. Spännande att se vad det kommer att bli utav dem.
annika

Livet på Vestergård sa...

Vila härliga tyger! Det är något seciellt med tygpackor, man riktigt känner hur inspirationen kommer krypande. Ha det bra!

Livet på Vestergård sa...

Vilka, menade jag förstås ( inte vila) :)

Marita sa...

Ta en titt i bloggen min. Skickar dig en award.
~marita~

Lizzan sa...

Förstår vekligen att du inte kunde hålla tassarna i styr och att du suttit och njutit av tygerna. De är verkligen vackra!
Kram Lizzan