lördag 20 augusti 2011

Ännu mera stjärnor

Mina stjärnor verkar aldrig ta slut, men jag lovar att inte visa mera bilder på olika stjärn-muggunderlägg efter detta inlägg.

Nu undrar säkert nån vad jag ska med alla mugg/glas underlägg till som jag syr, men de ska bli lotterivinster vid ett speciellt tillfälle nästa år.

Jag har ju aldrig tur i lotterier eller spel, men i sommar har jag faktiskt vunnit två gånger! Först var det "gäddboken" som jag vann i en fototävling och så har jag vunnit en "Tutto-Bag" från Lapp-Elisa. Jag hade inte en aning om vad en sån bag var för något...men man kan ha symaskinen i den och massor med annat sytillbehör när man t.ex. ska på kurs. Min var modell: small, men den är ändå jättestor tycker jag.

Den här färgkombinationen med rosarutigt och jeans tyg är min favorit bland vinsterna som jag sytt.

Jag har också sytt några i brun/vitrandigt med mörkbruna stjärnor, håller på med några i muffins och-tårttyger, men som sagt, nån måtta får det vara på att visa bilder på detta stjärnfall.

Vi har ännu en varm och solig dag här att njuta av. Sommaren är inte slut ännu, fast jag saftar svarta och -rödavinbär, håller på med en rotsaksgratäng, ska plocka in björnbär, sånt där man gör när den näst sista veckan av semestern börjar lida mot sitt slut.

Jag har varit oförskämt lat dom senaste tre veckorna och det känns bara bra! Nu först tycker jag att jag borde kanske göra nåt vettigt, som att plocka in vinbär och safta, jag är bara glad över att vi inte har flera än fyra bärbuskar för att plocka bär är inte precis min favorit sysselsättning.
Nu ska jag sätta in gratängen i ugnen och så ska vi grilla senare i kväll, tända lyktor och sitta ute och äta. Vad är väl bättre än en ljum augustikväll med god mat och kanske nåt annat i glasen än en vacker ros?! Ni ska alla ha en riktigt skönt veckoslut!

7 kommentarer:

eva sa...

Dina rosarutiga blev min favorit, också. De är helt underbara! Skönt det låter att du har tillåtit dig att vara riktigt lat under semestern. Det gjorde jag också och känner nu när första jobbveckan har gått att det var bra och behövdes. Ha en riktigt skön och fortsatt lat semester!
Kram

Helene sa...

Dina stjärnor är vackra och vem tröttnar på dom:).. Har oxå haft turen att vinna en Tutto Bag av Lapp-elisa.. dock vann jag en medium men fick en large för de hade skickat fel till henne.. tur för mig:) kram

Lyckoslanten sa...

Bra om du har kunnat koppla av!
Fortsätt med stjärnorna du - de är väldigt vackra och jag önskar att jag kunde sy helst ett underlägg till mitt glas som är likadant som ditt!
Kvällen verkar att bli skön och jag hoppas att vi kan sitta ute hela kvällen vid havet!
Ha det så skönt! ♥

Nette Cecilia sa...

Det blir inte en stjärnklar natt ser jag för det börjar mulna till ,dina stjärnor är jätte vackra ,kram Nette

Janne i Fagerlia sa...

Søte glassbrikker i fine farger!

Hantverkarglädje sa...

Tycker inte att du varit särskilt lat när du gjort många glasunderlägg. Dessutom är de nog väldigt vackra också.
Ha en bara vecka.

paula sa...

O what an beautilful fabric I am a little jealous ;- )
shop til you drop. I was 5 days in New York but had onley time for 30 min in the uggs store and 1 hour to run through Macy`s .But I love NYC
have a nice day
Paula