fredag 12 april 2013

Hopp om Vår

Nu är jag ganska säker på att det finns hopp om vår! Det ska börja regna i helgen, tråkigt i och för sig, men då ska väl ändå snödrivorna på gården äntligen börja smälta bort!


Jag var bara tvungen att köpa vårvioler, de är "vår" för mig, fast inte kunde jag lämna dom ute så kallt som vi har haft det på nätterna.


Jag och levande blommor kommer inte alltid så bra överens...köpte dessa härliga violer för två dagar sedan och nu redan ser dom väldigt ledsna ut!


Jag är inte så hopplös på att ta hand om blommor att inte violer ska hålla längre än två dagar och det var varmt i solen när jag tog kort av dem så de kan inte ha fått kallt om "fötterna", så nu skyller jag faktiskt på affären där jag köpte dem! 


Varje gång jag har köpt blommor därifrån har jag alltid skyllt på mig själv för att jag inte har tagit hand om dem på rätt sätt, de har aldrig hållit så länge som blommor borde hålla, men nu vet jag att det inte är mitt fel. Det kan väl inte vara så himla svårt att ta hand om violer, eller...


Nu väntar jag på att vår " Blomstergården" i byn ska öppna och DE har blommor som håller hela sommaren, kraftiga och frodiga och är hur fina som helst, t.o.m. JAG har fina blommor hela sommaren som jag köpt därifrån!


Här ser ni bildbevis på att Våren är på kommande, en enda stackars liten, dock alldeles underbar, KROKUS!! Jag vet inte hur gamla de här krokusarna är men de har kommit upp varje vår i över tjugo års tid, så... kära vänner...även jag har gröna fingrar!
Ha en riktigt trevlig helg och njut av vårblommorna!
 

10 kommentarer:

Radka sa...

I hope that at last we all have spring! :-)

evaj sa...

Trevlig helg till dig också!!Bambikramar

Linnéas butik sa...

Hej,
tyvärr är kvaliteten inte alltid de bästa i de stora kedjorna. Redan i butiken kan de se ledsna ut. Fast dina på bilderna ser ju bra ut. Vackert med violer och snö, lite otippat.
Glad vår önskar Linnea

Tilkkureppu sa...

Ihania orvokkeja, tuovat kevään tuntua ja ah tuo krookus! Nyt se kevät tulee...
Hyvää viikonloppua!

HWIT BLOGG sa...

Här har vi ett härligt vårregn på ön...snart är den här...VÅREN!

Önskar dig en skön helg!
Titti

The Rosegarden in Malevik sa...

njae,,,,,, alltså de e väl kanske så att violer vill ha mkt ljus och svalt,,,,, kanske inte så lätt om man tar in dom på natten i värmen. :)
underbara bilder.....
å missa nu inte.....

SATURDAY SHOW OFF

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Hantverkarglädje sa...

Nej inte skall det vara svårt att få violer fina, dom brukar mest sköta sig själv den här årstiden.
Kan tänka mig att du köpt från samma stora affär som jag själv inte är särskilt förtjust i.
Ha det så gott.

Meta sa...

Så kan det känns ibland. det är klart att du kan ta hand om violer det kan nog alla vad jag vet.
Ha en fin helg
Kram Meta

Anonym sa...

Hittade precis din blogg, av en slump! Vad glad jag blev :)

Randi sa...

Helt underbara bilder, som inger hopp om vårens ankomst!