tisdag 23 juli 2013

Berg-och dalbana

I dag har jag åkt gratis berg- och dalbana, ca. 30 minuter. Jag har inte varit på Wasalandia eller nåt annat nöjesfält...bara åkt med båt från en fiskehamn ut till vår sommarstuga!


Jag har aldrig varit så pigg på att åka båt i hård vind, men jag litar helt på "Herr Käranån", han skulle aldrig ta mig med ut på havet om han visste att det skulle vara farligt. Han vet vad han håller på med när han är på sjön.


Båten flög minst två gånger i luften mellan höga vågtoppar...nästan lika högt som den här måsen...det kändes så i alla fall för mig.


Som ni ser är det inget sommar/semester väder, + 13,5, mulet och hård vind! Jag hade mössa och långkalsonger på mig när jag gick ut med kameran...efter att min hjärna och mage hade kommit tillbaka på sina rätta ställen en lång stund efter vi kommit ut hit till sommarstugan...


 ...men egentligen är det riktigt mysigt att vara här ute i det här vädret, yllesockorna värmer skönt om tårna!


Det ska bli varmt i slutet av veckan, hoppas det, min semester slutar på söndag och det skulle inte vara helt fel att få ta av sig yllesockorna och gå ut i solskenet de sista skälvande dagarna på ledigheten.


Jag tror inte vi får se nån älg som simmar mellan holmarna i kväll, dom gömmer sig inne i skogen och väntar på bättre väder.
Jag har inte varit så flitig med min blogg den här månaden och inte har jag varit in och kommenterat andra bloggar heller, det ska jag försöka åtgärda när vardagen kommer tillbaka in i mitt liv nästa vecka, om jag nu inte slår ihjäl mig när jag kommer ner på jorden efter en härlig semester...

9 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Höga vågor kan kännas ordentligt i magen...
Hoppas att solen och värmen är på väg tillbaka till dig. Det är ju ändå på något vis det som är sommar.

Vilka söta små gummor du gör!
Kram

Nette Cecilia sa...

Oj att ni kom fram ,vi som har minuters båtfärd stannade här idag efter äventyr på sjön igår ,vi har sidvind när vi kommer ut en bit så det blir dusch för varje våg .Lä och varmt är det här nu men ut och på blåser det friskt ännu .Vi ska ju hem imorgon så då blir det säkert vackert väder ,kram Nette

Hantverkarglädje sa...

Fy vad det där lät hemst men tur att det gick ok. Det är ju faktiskt lite farligt också så det är ju inte endast rädslan som spökar. Jag är då alldeles livrädd för vågor men vi har bara 100,150m över till vår villa. Kan riktigt känna med er hur skönt det är i stugvärmen eftersåt. Mysa på du i yllesockorna.

Gugis Pärlor sa...

Vilken härlig bild den sista! Jag tänkte mitt på dan idag: Tur att man ändå inte behöver hållas på sjön i den blåsten! Tur att ni kom fram, sådana där gånger känner man sig liten! Njut av dina sista semesterdagar!

Kram Gugi

La Belle Cuisine / ShabbyParis sa...

Apesar do mau tempo, eu prefiro o calor! meias de lã no Verão não... ;)
Beijo
Marina

Vardag och flärd sa...

Trots att jag lever vid havet och jobbar med båtar avskyr jag när det blåser och vägrar vara på vattnet då! Men jag sitter gärna på land och njuter av både blåst och regn, det kan varariktigt mysigt.
Ha ett fint semesterslut!
Kram Eva

Lappeklipp sa...

Ja sommaren den kom ju tillbaka med besked och värmen har hållit i sej trots att det regnar titt som tätt. Hoppas att det känns bra med jobbet nu, säkert spännande!!!!!
Sköt om dej

Rafaella sa...

Vilket vackert foto på älgen, jag blev så tagen av det !
Hoppas du får lite sol på tårna innan semestern är slut! Kram

Anonym sa...

Jättefina bilder, men som catlover så måste jag ju bara tycka mest om Nasse..Vilken pärla, ser muuuk ut :)