tisdag 27 november 2007

Påssjuka

Jag har fått påssjuka..alltså inte i ordets rätta bemärkelse, utan jag har SYTT påsar...Senaste blev det vita linnepåsar med spets, inte så stora, men så att man kan ha tex. ljus, tepåsar, godis osv. Jag har sytt flera vinpåsar i jultyger o andra påsar som är vändbara, om man tröttnar på en sida kan man vända o ha andra sidan ut. Nu syr jag inte mera till min julförsäljning utan jag MÅSTE börja sy köksgardiner, handla julklappar, städa o baka lite. Det börjar bli pirrigt för det är bara1 1/2 vecka till dagen D, tänk om det blir en flopp,tänk om ingen vill köpa mina Tilda -grejor...nåja, ett tomtepar är redan sålt så det känns bra...

Linnepåsar o 2 i bomull, inte så bra bild, massor med skuggor o lite oskarp ( måste ju göra mig till för min dotter som jag vet skulle ha sagt så, hon är lite noga med hur man tar bilder, men hon har lärt mig massor..tack "skrållon"...)


Några pärlor gör påsen lite finare..

Silkesband o linne går bra ihop


Nu ska jag försöka hinna fålla en gardin innan jag far till jobbet. Jag vill också tacka alla som tittar in till mig o alla som skriver en kommentar, det gläder mig mycket, TACK!

7 kommentarer:

umulie sa...

Så fine poser! Jeg sydde Tilda inspirert forkle ,fra den siste boken, brødkurv og kjøkkenhåndkle i samme stil i går. Har lånt bort kameraet og ikke fått det tilbake, så jeg får ikke lagt ut bilde... Det turkise garnet skal vel egentlig bli kjøkkenkluter, men er ikke i strikkemodus om dagen. Jeg har pakket mønstrene i konvolutt, må bare komme meg til postkontoret... Hejdå!

jeanette sa...

Vilken snygg påssjuka du har fått :)
Jag tycker också om Tilda... var till Vasa i fredags och där hittade jag en hel del.
Lycka till med försäljningen!!!

Elzie sa...

Åh vilka fina saker du gör. Jag tror det kommer att gå alldeles utmärkt för dig att sälja. Du ser, du har ju redan börjat *s*.
Ha det så gott.
Kram Elzie

.:Klara:. sa...

Klart att folk kommer att köpa dina alster så fina som de är! Håller tummar o tår men tror inte det kommer att behövas.
Funderar på att gå ner på deltid för jag hinner inte med mig själv numera. Har max 4,5 timmar fritid på 24 timmar... känner att jag inte orkar med det längre... vill också hinna handarbeta mera, vill måla akvareller igen, vill hinna gå i skogen och njuta av naturens växlingar... ja suck. Har inte kommit på något att lägga i årets julkalender än *tar mig för pannan*.
Lycka till med försäljningen!

Lycka är ~ Onnea on sa...

Det kommer att gå så bra med försäljningen ska du se. Så härliga saker du gör.
Behöver en aning extra pengar så kan jag köpa en del av dem, fniss :)
Skickar dig massor med lycka inför försäljningen!!

Lycka är ~ Onnea on sa...

Hi-hi...tror det stämmer att män bara kan göra en sak i taget ;)
Har du fått mycket lagat till försäljningen din? Ska du ha ett stort bord? Antar det är julförsäljningen du satsat på i år :) Verkligen fint!

Steffi sa...

Very,very beautiful things you sewed!