söndag 19 januari 2014

UFO-Vantar

Jag har massor med UFO:n ( halvfärdiga arbeten ) i mitt syrum, de finns i korgar, lådor, skåp...jag försöker gömma bort dem så gott det går så jag inte ska se dem...Nu har jag också en hel del stick- och virkUFO:n...

 
För mer än ett år sen köpte jag garn och mönster till ett par vantar, började sticka och fick en vante klar...där tog lusten att sticka slut...


 Nu när det är -25,2 grader ute kom den tillbaka, lusten att sticka alltså, och nu hoppas jag att den andra vanten också ska bli klar.


 Det är 100% yllegarn som är naturfärgat och jag köpte "Tulips" Langat ja ohje lapasiin, Kit for Mittens från Riihivilla.


Nu blev vanten lite för stor för min hand, den passar bättre på "snömmannen" tror jag, men när det är kallt ute är det ju bra om den går upp en bit över handleden, fast den behöver ju inte gå upp på halva armen heller...men, men...jag får stoppa ett par vantar till inuti så blir det säkert bra!


Med önskan om ett lite mildare väder ska jag fortsätta och sticka på mina tulpanvantar...ha det så bra!

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vackra vantar dom ser nog ut att komma till användning ,kram i kylan Nette

evaj sa...

Ufon ja det har vi nog alla.....Dina vantar kommer nog till användning!!bambikram

Tilkkureppu sa...

Ihanat tulppaanivanttuut. Kauniin väriset!

Hantverkarglädje sa...

Ja fy sjutton för halvfärdiga arbeten. Törs inte räkna hur många jag har. Från att jag tidigare i livet gjorde allt klart så är det tvärtom nu.
Hur som helst så har du säkert nytta av att dina vantar är stora nu för jag tror det minsann behövs dubbla par i denna köld vi har nu men stugvärmen är ju nog allra bäst.

Linda sa...

Å vilka vackra vantar, jag tycker att hemstickade vantar är allra bäst och kör med dubbla par inuti handskarna nu när det är -30 här hos oss!

Vardag och flärd sa...

Du måste absolut göra klart vanten, yllevantar i kylan är det bästa!
Kram Eva

LoNiPe sa...

Håller tummarna att vante 2 blir klar så du slipper frysa om ena handen när du är ute i kylan. Är så nyfiken på vad det röda är i koppen? Må så gott. Kram Lotta

Creative Momone sa...

Fina vantar: fina färger och ljuvligt mönster!
I mina gömmor finns en del halvfärdiga arbeten, men kanske en dag blir de funna, under tiden börjar jag alltid med nya projekt, de flesta blir färdiga. ;)
Ha en skön dag nu när kylan har lättat!
Nanne

Lyckoslanten sa...

Åh, de där är så fina! Lycka till med Ufo-jobbet! ♥

Elzie sa...

Ja, vem har inte en massa ofärdigt liggande, haha. Men något så fint som den vanten har jag inte. Den är bara ljuvlig så jag hoppas du får den andra färdig också så du kan använda dom.
Ha en riktigt fin helg.
Kram Elzie