onsdag 4 januari 2012

Pulsvärmare

God fortsättning på det nya året! I går städade jag bort julen. Jag brukar vara snabb att få bort julgranen efter jul, väntar aldrig ända till "Knut". Nu vill jag att det ska bli ljust och att våren ska komma...nåja...jag vet, jag måste vänta några månader på det, men man kan ju alltid önska...

Förra vintern när vi hade väldigt mycket snö och kallt började jag sticka pulsvärmare, jag blev aldrig klar med dem då, men nu har jag stickat dom färdiga.

Jag har stickat dem i Novitas Rose Mohair ( 65% akryl och 35% mohair ) . Dom blev mjuka och sköna i det garnet.


Jag kunde inte motstå den lilla Primulan ( tror jag att det är ) i dag när jag var och handlade, den piggar upp i mörkret!

Mönstret på pulsvärmarna hittade jag här, klicka på "gratis mönster av mig" så finns det där.

I stället för franka knutar, i mitten av blomman, sydde jag fast pärlor. Nu håller jag på med benvärmare, det är enkelt att sticka dem när man inte behöver fortsätta sticka vidare en fot...
Vill nån av er följa med hur det går med mitt lapptäcke, kan ni titta till höger på sidan där det står "På gång" och sen klicka på UFO.
Ha det så bra!

11 kommentarer:

erdbeerdiamant sa...

Sweetheart, they lokk sooooo pretty!!
Have a wonderful New Year my dear :))
I'm looking forward to all of your posts.

erdbeerdiamant sa...

oops, I ment "look", not lokk

eva sa...

Åh, Käranån ;) vilka ljuvliga pulsvärmare du har gjort! De ser så mjuka och härliga ut. Tycker att du gjorde helt rätt som köpt primulan - vi måste hjälpa våren på traven!
Kram

Malin sa...

Åhh vilka söta handledsvärmare!Måste skriva upp dom på min "att-göra-lista". Ja visst längtar man efter ljuset nu när julen är över!Primulan skänker verkligen hopp om att våren ligger framför oss.

Louise sa...

Härligt med både pulsvärmare OCH primula! Här är julen kvar ännu...ska försöka uthärda till Knut! ;)

Janne i Fagerlia sa...

Hos oss forsvant julen sist mandag. Så nå har vi startet på nytt år med nye muligheter. Og pulsvarmerene dine var riktig vakre. Jeg elsker pulsvanter, og tror jeg har ca. 2o par i forskjellige farger og mønster.

Vform sa...

Ååå ... känns riktigt hur mjuka de är! Underbara ... borde äga ett par!
Förresten, god fortsättning själv!
Kram Vivan!

Jill sa...

Hej! Jag har också plockat bort ljusstakar och stjärnor, i princip bara julgranen kvar som är kvar på barnens begäran. - Fina pulsvärmare har du gjort, säkert varma och sköna att ha på. Och "pippinetta", du vet man är svag för vackra saker, och vackra saker är du bra på. God fortsättning till dig! Jill

Lindas änglar sa...

Å vilka söta, du är så duktig!
Ja visst är det skönt att stöka undan julen, vårblommor faller jag också lätt för!

Pysselfarmor sa...

Åh så roligt att du stickat pulsvärmarna!

Lena sa...

Så fiiina!
Vilken tur att du gjorde dem klara!
/Lena