söndag 12 december 2010

3:e Advent

Bland alla julpynt som finns i affärerna är det sällan man ser en stjärngosse bland alla tomtar och änglar. Jag har julpynt så det räcker och blir över men kunde inte motstå denna lilla stjärngosse som håller ett hjärta i sina händer.

Hyacinten lutar kraftigt åt ena sidan och gossen åt det andra så dom får stötta varandra...

Jag kunde heller inte motstå denna underbara muffinsbakande fågel med pärlhalsband och ett par ordentliga skor på fötterna.

Min hyacint har sträckt på sig dom senaste dagarna så nu står den rakt, den kommer att hinna vissna till jul men det kommer nya julblommor på bordet närmare jul. Såg på TV igår att dom är besprutade med gift så dom inte ska växa för mycket...och sånt köper man, och medvetet försöker döva sitt samvete med att intala sig själv med att: "tänk va mycke besprutad mat man stoppar i sig sen..."

3:e Advent och tredje ljuset brinner i adventsljusstaken, jag har fått tag i tiden och hinner med det jag ska, ingen stress, ännu...Jag började städa upp i en låda i mitt syrum och hittade en del saker som jag inte visste att jag hade, så nu ska jag göra en sak klar och med den så tror jag att jag kan göra nån glad i nästa vecka. Ha en skön söndag och en bra början på den nya veckan, det vill jag önska alla som tittar in till mig!

12 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Trevlig gosse o fågeln lockade till ett dra på mun läge.Det är nog så att vi behöver lite stöd ibland,kram Nette

Janne i Fagerlia sa...

Nissen og hyasinten er som skapt for hverandre. Smart at du satte dem sammen. Slik ble det balanse i pynten...

annika sa...

Söt nisse ju. Jo det gäller att inte börja på några nya projekt nu. Min fina symaskin krånglar igen och nu känner jag mig riktigt besviken på tillverkaren. Det gör att jag tappat lite lust och inspiration att sy. Förhoppningsvis återkommer den då maskinen kommer tillbaka.
Ha en bra vecka

Kram

Lyckoslanten sa...

Hyacinten och den otroligt söta tomtestjärngossen påminner mig om det jag gör på jobbet nuförtiden, dansar prästens lilla kråka! En slank han dit... :o) Ha en fin Lucia! ♥

Anonym sa...

You have fantastic blogpage ! Really awesome.

Лариса Фелештинская sa...

Mycket vacker och festlig!

Lena sa...

Hej!
Jag håller med dig. Stjärngossar hittar man inte så många, jag hade nog köpt den också. Även den sköna muffinsbakande fågeln. Man kan aldrig få för maånga julsaker!
mors!

Unknown sa...

Hejsan!
Gillar din lilla staffan stalledräng.
Och vad mycket fint du pysslar med.
Ha en bra dag!
Camilla

Hantverkarglädje sa...

Vore kul att få se fler bloggare i verkliga livet så kanske du känner igen mina alster där. Bara det nu inte är hiskeligt kallt för då backar jag så frusen som jag är.

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Du har en underbar blogg!
Kram Maria

Ann-Mari sa...

Vilken härligt charmig stjärngosse du har hittat!
Din blogg är vacker och även om jag inte "tildar" kommer jag att titta in igen...du har en så varm stämning över bloggen.
ha en fin dag,
Ann-Mari

Gugis Pärlor sa...

Stjärngossen har jag också kollat in i affären ;O) Så söt är han! Äntligen har jag också fått hem en hyacint ikväll... fast den är nog utblommad till jul. Hyacinter ska det vara på jul!

Kram Gugi