onsdag 12 juni 2013

Skön Sommar

Nu har tiden rusat iväg med fart, känns som om jag inte hinner med. Jag har sytt en hel del, har faktiskt ett lapptäcke och en väggbonad klar och ska börja quilta "pinwheel-täcket" som jag ska försöka få klart till nästa vecka.


Nästa vecka ja, då är det ju Midsommarveckan och då är sommaren som skönast! Jag har ju inte suttit inne och sytt när vi har haft så här vackert väder, man vill ju ta vara på den vackraste tiden och jag tycker det är veckorna före Midsommar.


Visst har det varit en underlig vår och försommar! Allt har blommat på en gång nästan och snabbt har det gått, nu börjar pionerna slå ut...


Jag plockade en bukett med sommarblommor idag och jag klippte av den första utslagna pionblomman i rabatten och fyllde på runt den med andra blommor jag hittade. Jag är ju inte så bra att få blommor att växa och i vinter har alldeles för många av dom dött, tyvärr, men pionbuskarna har klarat sig!


Nu har jag en fin liten bukett på bordet som doftar gott och det är bara att njuta av härligheten så länge den räcker! 


Jag önskar att ni alla kan njuta av en Skön Sommar och så ska jag återkomma med bilder på mina täcken och väggbonad nästa vecka! Ha de bra!

12 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vackra bilder av sommarblommorna solen har nog varit på G nu spännande att se vad som hänt den här veckan hemma då jag varit på skären ,kram Nette

Annelis hantverk sa...

Ljuvlig bukett du har plockat!
Ja en härlig tid har vi haft och hoppas den håller i sig fast blommorna nästan blommat ut.
Ha det riktigt skönt!
Kram!

Hantverkarglädje sa...

Och ljuvliga färger har du in din bukett. Må så gott.

Tilkkureppu sa...

Ihana kesäkimppu, pioni on lempi kukkani kesällä ja nyt se jo kukkii ennen heinäkuuta, on kyllä ollut outo kevät ja kesänalku, mutta nautitaan tästä nyt niin kauan kun voidaan.
Odotan mielenkiinnolla mitä olet tehnyt...

LoNiPe sa...

Nej du gör rätt som passar på att njuta av den svenska sommaren medans den är här. Tids nog kan vi köra huvudet i tyghögarna igen. Strålande vacker bukett du fick till. Må så gott. Kram Lotta

Vardag och flärd sa...

Vilken ljuvlig bukett du har i de underbaraste färger! Fortsätt njut!
Kram Eva

Rafaellascreativa sa...

Ha en fin sommar , jag njuter precis som du av allt vackert nu, lite hinner man sy ! Ser fram emot att få se pinwheel täcket, kram

Vform sa...

Skön sommar till dig med!
Nu ska vi passa på att njuta ...
vet ju inte hur resten av sommarn ser ut!
Kram!

Janne i Fagerlia sa...

Nydelige bilder av årets sommerblomster. Lupin er også en av mine favoritter. Den finnes jo i så mange vakre farger, og er lekker i en vase på bordet.

Lappeklipp sa...

Vackra blommor i bukett! Du håller oss på sträckbänken med dina sydda alster, ajabaja!!!!! ;)

Hon som talar med blommor sa...

Buketten är ljuvlig! Pricken över i blev mossfloxen i framkant :) Underbart mycket försommarkänsla. Kram / Carolin

Lavender Cottage sa...

Beautiful flowers and vase wrapped with a doily.