söndag 24 mars 2013

Ord

Vilket väder vi har idag! Solsken, takdropp och ännu mera solsken...härligt! Jag skrev i mitt förra inlägg att jag väntar på att sy-inspirationen ska komma tillbaka, den är fortfarande borta, men jag plockar mina tyger fram och tillbaka, tittar i mönster och gräver i alla mina bandburkar.


Jag har en hel del olika band i alla möjliga färger och mönster och band med ord på. Det finns ju ord, verser, visdomsord, ordspråk osv., osv. över allt nu, det är på textilier, porslin, ord som ska målas på väggar, på trä och det är på olika språk, mest engelska och latin. 


Jag tycker om ordspråk och visdomsord och hittade några här hemma på två kuddar, på en liten plåtskylt, på en trä-ängel och så förstås på några band!


Vad ska jag göra med alla mina band...jaa, säg det!! Dom kan vara bra att ha nångång, man vet ju aldrig när man behöver ett alfabet....och som nu, när jag inte vill sy, så är dom väldigt trevliga att ordna upp och plocka från en burk till en annan...


Jag har funderat lite angående min blogg. Jag har en ny header/banner som min dotter har satt ihop, hon är min räddning när det gäller sånt, och den tycker jag väldigt mycket om, speciellt texten under! Nu funderar jag lite på om jag ska ändra på något annat, som t.ex. mina inlägg.


Här radar jag upp en massa bilder, vem sjutton orkar titta på dem med all text under!?? Ska jag minska ner till två eller tre bilder, skriva bara några ord, eller ska jag fortsätta som förr och trötta ut er med en hel rad med bilder!?? Ska jag skriva inlägg oftare med mindre text och bild? ( Jag tror inte det blir av ) Vad tycker ni? 


Jag tittar på en massa olika bloggar, alla är olika, ibland kan jag sitta och läsa en lång text utan att tröttna eller titta på en massa bilder utan att tröttna, eller så kan det vara bara en enda bild utan text som säger mer än tusen ord...Som tex. nästa bild, från mig till alla er som besöker min blogg!


10 kommentarer:

ingrid.andersson sa...

Fortsätt som nu. Du har en väldigt vacker blogg.
Hälsningar Ingrid på Gotland

Dollandesign sa...

Jag tycker mycket om att besöka Din blogg precis som den är nu. Du har ett sätt att uttrycka Dig på som jag gillar. Och Dina bilder är ljuvliga, enligt mitt tycke och smak.

Dollandesign

Dagdrömmar sa...

jag tycker om din blogg som den är.alltid fina bilder och inspiration.
tycker liksom du om att pyssla bland mina handarbetssaker för då kanske man får inspiration att göra nåt. band med text har jag ännu inte stött på, verkligt fint.
ett väggord handlade jag idag. som du sade så är det pop med ord och texter just nu.
~M~

LoNiPe sa...

Tycker din blogg är väldigt fin som den är. Det var din jag tittade mest på när jag försökte göra min (hoppas du inte misstycker) för jag tycker din är så enkel och stilren men säger så mycket. Dessutom är du duktig med kameran, både hela miljöbilder på det du gör samt närbilder på detaljer och det gillar i alla fall jag väldigt mycket. Sortera mer band och bläddra i några Tilda-böcker så är du snart igång med nål och tråd igen. Kram

Pumlans flitiga fingrar sa...

Jag läser din blogg regelbundet (v.b. så snart du gör ett inlägg) Jag älskar den! Jag blir så inspirerad av dina bilder, så jag skulle vilja göra egna "dockor". Ett hett tips! Gör en tutorial hur man syr dina änglar, materialtips och var man kan hitta materialet!
Din blogg är jättebra som den är! Många fina bilder, lagom med text!
MVH

flugan sa...

Jag tycker att din blogg är LAGOM! Du är så himla självkritisk... låt oss inspireras av dina bilder och din text i fortsättningen också. Ha en skön påsk.

Janne i Fagerlia sa...

Du har jammen et rikt utvalg av bånd i forskjellige varianter. Jeg er nok som deg, og liker godt ting med tekst og fine ord.

Synes bloggen din er fin som den er jeg :) Jeg tror dagsformen til den som leser våre innlegg avgjør hvor mye en vil lese av teksten.

Ha en riktig fin påske!

Lappeklipp sa...

Hej på dej!
Jag tycker att din blogg skall vara just så som den är, stilren och inlägg med underbara foton kryddade med dina fina texter.
Keep on going!!!!!!

annika sa...

Jag gillar din blogg och jag läser alla ord som du skriver...få eller fler. Sen beror det ju på vad man vill med sina bilder och skrivande. Jag läser gärna här även om du inte syr :).

Kram
annika

triniki sa...

I LOVE YOUR BLOG!!!!!!!!!