tisdag 14 maj 2013

Fodral


Jag har länge tänkt byta telefon men min gamla har fungerat bra tills den helt plötsligt började stänga ner sig själv, namnen försvann på mina kontakter och så blev den lite "glapp", konstigt, den har ju bara fallit i golvet några få gånger...dagens teknik håller inte länge! 


Dagen före Morsdag slog jag till! Jag tänkte vara patriotisk och hålla mig till det finska märket, jag hade läst på vilken modell som skulle passa mig bäst och hade bestämt mig. Herr Käranån håller sig till märket: "frukten som det fattas en bit ur", men inte jag! Det blev en helt annan telefon än jag skulle ha! Jag har tagit steget ut i galaxernas värld! ( det här kallas smyg-reklam ) De som säljer telefoner är väldigt skickliga  på att visa olika alternativ på telefoner och komma fram till en modell som passar kunden bäst och det är jag tacksam för...På morsdag fick jag ett presentkort till den här butiken.


En telefon behöver ett fodral och har man, som jag, en massa tyger och speciellt NYA tyger så måste man bara få sy ett prov exemplar på ett fodral till en ny telefon! Första exemplet hamnade i skräpkorgen, andra fodralet blev för snävt och tredje blev godkänt.


Tyget med dom små husen på var ett bra köp, jag tycker om mönstret och färgerna och så hade jag ett band som passade till båda tygerna.


Nu gäller det för mig att lära mig ny teknik, jag är ju inte så bra på det men det ordnar sig, det kan ju inte vara svårare än att sy på en symaskin...

 
Jag kommer att sy flera fodral, måste bara ändra lite på storleken och så ska jag ha kardborreband som lås, det är inte bra med tryckknapp insåg jag genast.


Här får vi en härlig dag, solen skiner och vi har nästan sommarvärme. Träden börjar skifta i grönt och gräsmattan växer så det knakar, vilket betyder att gräsklipparen kommer fram före helgen. Jag njuter av de sista semesterdagarna, tvättar fönster, promenerar, syr och sen har jag faktiskt pysslat lite i trädgården! Ha nu en riktigt solig och skön fortsättning på veckan!


11 kommentarer:

Mª Carmen, LLeida. sa...

Que bonita la funda !!!!

Podrias decirme de que coleccion es la tela de las casitas ??

Saludos de España !!!!

Mª Carmen, LLeida. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Jag säger då bara det.Lycka till med ditt nyförvärv.Hälsn, du vet nog vem.

Nette Cecilia sa...

Ojdå ny leksak jag håller fast vid min gamla knapptelefon ännu .Kul med presentkort ,kram Nette

Umm-Yara sa...

Härliga tyger! Och bandet är så sött! Men tryckknapp till en pekskärm är kanske inte helt rätt :)

Stickstugan sa...

Fodralet blev jättefin. Jättesöta tyger. Då är det roligt att sy.
Lotta

Dollandesign sa...

Jag tycker att Ditt mobilfodral ser jättegulligt ut. Tygerna ser romantiska ut och spetsen passade mycket bra till.

Dollandesign

Sirpa sa...

Olipas hieno kännykkäpussi... just passeli :)

Tilkkureppu sa...

Kauniit kankaat ja muutenkin on hieno kännykkäpussi!
Ihanaa kevättä sinulle!

Hantverkarglädje sa...

Jag är absolut säker på att din telefon är svårare att lära känna än vad en symaskin är. Lycka till i alla fall.

Tatkis sa...

Such a lovely case! So sweet!

Hugs,
Tatyana